Jedinečná šance zakoupit VIP vstupenky na SP v Praze - Troji!

divaci Troja Sipla mVšechny cesty vedou do Prahy – Troje. Od 6. do 9. června 2024 se na umělé slalomové dráze v Troji odehraje nezapomenutelná událost - Světový pohár ve vodním slalomu. Letos však s jedním zcela novým prvkem: možností zakoupení VIP vstupenek! Poprvé v historii Světového poháru je možné získat exkluzivní přístup do VIP zóny.

Co tedy VIP vstupenka nabízí? Předně, můžete si ji pořídit pouze online, a to do uzávěrky předprodeje 3. června 2024. Počet VIP vstupenek je omezený z důvodu kapacity prostorů, takže neváhejte příliš dlouho!

A co získáte, když si VIP vstupenku pořídíte? VIP vstupenka vám umožní vstup do VIP stanu, kde si můžete po celý den vychutnávat neomezenou konzumaci VIP cateringových lahůdek. Ale to není vše! Získáte také přístup na VIP tribunu, odkud budete mít skvělý výhled na centrální část závodní trati a velkoplošnou obrazovku, navíc můžete sdílet prostor se současnými i bývalými olympioniky, medailisty, politiky a dalšími zajímavými osobnostmi.

Pokud ještě váháte nad tím, zda si VIP vstupenku pořídit, nechte se přesvědčit cenou. Denní VIP vstupenka stojí 2250 Kč, dvojdenní vstupenka na sobotu a neděli je za 3750 Kč a VIP balíček na tři dny (pátek, sobota a neděle) můžete získat exkluzivně za 5000 Kč.

Takže neváhejte a zajistěte si svou VIP vstupenku ještě dnes. Tato událost je příležitostí, kterou rozhodně nechcete propásnout. Buďte součástí Světového poháru ve vodním slalomu v Praze - Troji a užijte si nezapomenutelný zážitek ve stylu VIP!

VIP vstupenky jsou k dispozici jedině online přes 2024 ICF Canoe Slalom World Cup | TICKETPORTAL .