Od pátku se v Troji bude závodit. Program a informace ke vstupenkám

Prindis Sipla mFanoušci vodního slalomu mohou jásat! Finálové jízdy Světového poháru ve vodním slalomu v Praze - Troji 2024 se uskuteční dle plánu. I přes původně vysokou hladinu průtoky vody ve Vltavě se podaří závody zorganizovat a finálové jízdy zůstávají ve stejném termínu. Ke změně došlo v případě čtvrtečních kvalifikací, které se přesunuli na pátek. Vstupenky na akci platí dle původního plánu, takže si žádný fanoušek nenechá ujít ty nejlepší jízdy.

Závody začínají v pátek 7. června 2024 od 13:15 hodin

Organizátoři potvrdili, že hladina vody se ve středu udrží na stávající úrovni, ve čtvrtek začne klesat a v pátek již bude spodní část trati odhalená a připravená pro závod. 

Na závodníky i diváky čeká jedinečný zážitek. V pátek se pojede jedna kvalifikační jízda, z níž postoupí deset nejlepších do finále. „V pátek už by se měla odhalit spodní část trati, takže to bude pro závod použitelné,“ ředitel organizačního výboru Jiří Rohan.

Otevírací časy areálu pro veřejnost:

Pátek: 11:00 – 19:00
Sobota: 8:00 – 20:00
Neděle: 8:30 – 17:00

Přijďte fandit nejlepším jezdcům světa a užijte si víkend plný adrenalinu a napětí na Světovém poháru ve vodním slalomu v Praze - Troji 2024. Těšíme se na vás!

Pro aktuální informace sledujte naše stránky a sociální sítě.
Vaše podpora je pro závodníky důležitá, a my vám děkujeme, že jste s námi!

Informace ke vstupenkám zde.

PROGRAM (upravený)